30.10.2020, 18:39

Опалювальний сезон у Лисичанську, нюанси навчального процесу та COVID-19: головні новини регіону за 30 жовтня

тепло

Коли в Лисичанську почнеться опалювальний сезон? Як проходитиме навчання в школах регіону? Що потрібно знати про історію рідного краю? Відповіді на найголовніші питання - в Час Пік.

Опалювальний сезон у Лисичанську: коли в квартирах з'явиться тепло

Жителям Лисичанська залишилося чекати зовсім недовго. У "Лисичанськтепломережі" повідомили про готовність розпочати опалювальний сезон. Коли це станеться - читайте в нашому матеріалі.

Як навчатимуться школярі у Лисичанську та Сєвєродонецьку після канікул

Осінні канікули закінчуються, але не всі школярі повернуться за парти. Чи перейдуть школи Лисичанська та Сєвєродонецька на дистанційну освіту - в нашій статті.

Туристичні стежки Лисичанська: у пошуках вугілля в Лисичій балці

Коли на Донбасі з'явилася перша шахта, Лисичанська ще не було. Як вдалося виявити вугілля і які це відкриває можливості для туристів - читайте в нашій статті.

Сєвєродонецьк та Лисичанськ лідирують: COVID-19 продовжує "косити" жителів Луганщини

За останню добу в Луганській області лабораторно підтверджено 93 нових випадки COVID-19. З географією поширення захворювання можна ознайомитися тут.

Більша частина Луганщини переходить у "помаранчеву" зону карантину: хто залишиться у "червоному" списку

В Україні на засіданні Державної комісії ТЕБ та НС оновили карантинні зони. В який колір "пофарбовані" окремі населені пункти Луганської області - в нашому матеріалі.

Сєвєродонецьким лікарням виділено кошти на кисень для хворих COVID-19

З бюджету Сєвєродонецька будуть виділені кошти на забезпечення подачею кисню ліжкового фонду закладів охорони здоров'я, які надають стаціонарну медичну допомогу пацієнтам з COVID-19. Щоб дізнатися, скільки коштів буде виділено - ознайомтеся з подробицями.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк