11.11.2020, 21:01

У Сєвєродонецьку "накрили" великий Telegram-канал, через який продавали наркотики: хто стояв за цим "бізнесом"

наркотики

У Луганській області припинили діяльність Telegram-каналу, через який продавалися наркотичні речовини - амфетамін та канабіс.

Наркотичний "бізнес" організував 23-річний житель міста Сєвєродонецьк, передає Час Пік з посиланням на прес-службу ГУ НП України.

Заповзятливий сєвєродончанин вирощував вдома рослини конопель методом гідропоніки, а в гаражі обладнав міні-лабораторію з виготовлення психотропних речовин.

Щоб "бізнес" йшов краще, хлопець створив у Telegram-каналі "магазин", через який приймав "замовлення". Після отримання оплати він посилав клієнтам координати "закладок" з амфетаміном або каннабісом. Щоб поліцейські не задокументували його протиправну діяльність, часто міняв номери мобільних телефонів.

Правоохоронці провели санкціоновані обшуки за місцем проживання фігуранта та в орендованому гаражі. Під час заходів у квартирі виявили місце, де він вирощував рослини конопель, а в гаражі - лабораторне обладнання, скляні колби, ємності з речовинами, які той використовував для виготовлення амфетаміну.

Правоохоронці вилучили амфетамін, марихуану, рослини конопель, гроші, мобільні телефони, SIM-карти різних мобільних операторів та ЗІП-пакети для фасування наркотиків.

За незаконні оборудки з наркотиками та психотропами сєверодончанину загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте також: У Лисичанську "вкрали вулицю": де тепер мешкають її жителі (фото)

й

а

к

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк