23.11.2020, 18:28

Спад COVID-19, модернізація "Азоту" і художня виставка в Лисичанську: новини регіону за 23 листопада

Марина Началова | Всі новини автора
лисичанск

У Луганській області стали виявляти менше випадків коронавірусної хвороби, але карантинні обмеження поки що нікуди не подінуться. Тим часом на Сєвєродонецькому "Азоті" оптимізують виробничий процес, в Лисичанську відкрилася виставка картин місцевого художника, а в ОРЛО назвали можливі терміни відкриття КПВВ на Луганщині. Про головні новини понеділка - в одній статті.

Правила карантину, плата за лікування, лідери по захворюваності: про ситуацію з COVID-19 на Луганщині

Керівник Департаменту охорони здоров'я ЛОДА Юрій Стогнієв докладно розповів про епідемічну ситуацію в регіоні.

За його словами, спостерігається зниження захворюваності. Найбільше хворих на COVID-19 - в Сєвєродонецьку і Лисичанську. Відео дивіться тут.

COVID-19 на Луганщині: кількість виявлених випадків знизилася

У сьогоднішньому зведенні міститься інформація лише про 13 нових випадків коронавірусу, які були виявлені в області за добу. Подробиці дивіться в публікації.

Триває модернізація Сєвєродонецького "Азоту"

На ПрАТ "Сєвєродонецьке об'єднання АЗОТ" ведеться капітальний ремонт агрегату в цеху виробництва азотної кислоти. Загальний обсяг інвестицій становитиме понад 2,5 млн грн.

Модернізація дозволить знизити собівартість готової продукції і підвищити продуктивність. Більш детально читайте в статті.

У Лисичанську відкрилася виставка робіт місцевого художника

Протягом двох місяців у Лисичанському краєзнавчому музеї можна буде відвідати виставку картин архітектора і художника Олександра Арцева.

Арцев відомий не тільки своїм живописом: він доклав руку до проектування місцевих церков і каплиць, а також пам'ятників, які знає кожен лисичанин. Кадри з відкриття виставки дивіться в статті.

В ОРЛО сказали, коли можуть відкрити КПВВ "Золоте" і "Щастя"

Нові пункти пропуску на Луганщині мали запрацювати ще 10 листопада, проте сторона ОРЛО блокує їх відкриття.

У так званій "ЛНР" назвали терміни, протягом яких КПВВ в Золотому і Щасті можуть почати роботу, повідомляється в публікації.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк