06.12.2020, 11:32

Аварія на мережах ТЕЦ: У Сєвєродонецьку тривають роботи з ліквідації аварійної ситуації

Северодонецк, отопление

У Сєвєродонецьку теплопостачальники та комунальники продовжують роботи з ліквідації аварійної ситуації, що сталася на мережах ТЕЦ. Тим часом, багато жителів міста скаржаться, що буквально замерзають у своїх квартирах.

На Луганщині, як і прогнозували синоптики, спостерігається похолодання та зниження температури. Стовпчики термометрів навіть вдень не піднімаються вище 0 градусів. Тим часом, не у всіх будинках Сєвєродонецька жителі можуть врятуватися від холоду біля теплих батарей, повідомляє Час Пік.

Згідно оперативної інформації з теплопостачання станом на 16:00 4 грудня, ДП "Сєвєродонецька ТЕЦ" та котельні підприємства СТКЕ працюють у сталому режимі.

Як повідомляє керівництво ТЕЦ, в роботі знаходиться енергетичний котел, станція виробляє електроенергію, потужність 44,5 МВт. На місто подається теплоносій з температурою 64ºС, тиск 8,6 атм.

Тривають роботи з налагодження гідравлічного режиму теплових мереж. Розпочато роботи з капітального ремонту теплових мереж другого опалювального колектора.

Станом на 15:00 4 грудня завершено аварійні роботи та відновлено теплопостачання за адресами:

- пр. Хіміків, 1, 3;

- пр. Гвардійський, 4; 6; 6-А; 6-Б;

- вул. Автомобільна, 15; 17; 19; 21;

- вул. Партизанська, 22; 24;

- вул. Богдана Ліщини, 23-А.

Зазначається, що тривають роботи з ремонту другого опалювального колектора. 

В рамках ліквідації аварії в даний час виконується комплекс робіт.  Для ліквідації аварії ведуться масштабні земляні роботи, роботи з укладання труб, зварювальні роботи.

ТЕЦ планує запуск другого опалювального колектора ввечері в понеділок, 7 грудня.

Багато жителів Сєвєродонецька скаржаться на холод в квартирах. Люди також обурені тим фактом, що їм доводиться буквально "вигризати" у влади та чиновників інформацію щодо причин відсутності тепла у будинках.

Читайте новини регіону:

Нагрянуть морози до -14: якою буде погода на Луганщині найближчими днями

Тарифи на газ для населення Луганщини: скільки доведеться платити з 1 грудня

Авария на сетях ТЭЦ Авария на сетях ТЭЦ Авария на сетях ТЭЦ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк