08.12.2020, 09:58

У Лисичанську встановлюють нові зупинки громадського транспорту

В Лисичанске устанавливают новые остановки общественного транспорта

У Лисичанську за рахунок коштів міського бюджету було придбано 7 павільйонів для установки на зупинках громадського транспорту. Три нових павільйони вже з'явилися на автобусних зупинках.

У Лисичанську встановлюють нові зупинкові павільйони. Про це повідомляє Управління житлово-комунального господарства ВЦА м. Лисичанська, передає Час Пік.

"З метою забезпечення комфортного та безпечного очікування громадського транспорту мешканцями та гостями міста управлінням житлово-комунального господарства військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ, за рахунок коштів міського бюджету, було придбано 7 павільйонів для встановлення на зупинках громадського транспорту", - йдеться у повідомленні УЖКГ.

7 грудня було встановлено 3 павільйони.

Нові зупинкові павільйони встановлені на автобусних зупинках "Березове" по вул. Генерала Потапенка, "Поворот імені Д. Ф. Мельникова" по проспекту Перемоги та "Магазин "Гордій" по вул. Свободи. 

Зазначається, що роботи зі встановлення зупинок, які виконуються ТОВ "Кремінський завод "РИТМ", будуть завершені протягом трьох діб.

Читайте новини міста та регіону: 

У Лисичанську перерахували розмір соцдопомог: хто отримає підвищені виплати вже в грудні

Тарифи на газ для населення Луганщини: скільки доведеться платити з 1 грудня

В Лисичанске установлены новые остановки В Лисичанске установлены новые остановки В Лисичанске установлены новые остановки

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк