10.12.2020, 11:12

У Сєвєродонецьку проходить Кубок України з настільного тенісу: онлайн-трансляція

В Северодонецке проходит Кубок Украины по настольному теннису

Вперше у місті Сєвєродонецьк та Луганській області проводиться Кубок України з тенісу настільного. На змагання прибуло понад 120 тенісистів з різних міст України.

Кубок України з тенісу настільного проводиться у Сєвєродонецьку на базі Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ молоді та спорту ВЦА м.Сєвєродонецьк.

Змагання проходитимуть з 10 по 12 грудня 2020 р. Початок змагань - о 10:00 щодня.

Всього на змагання прибуло понад 120 тенісистів із Запоріжжя, Києва, Дніпра, Львова, Харкова, Маріуполя, Сум, Хмельницького, Одеси та Сєвєродонецька.

В Северодонецке проходит Кубок Украины по настольному теннису

На змаганнях присутня Головна суддівська колегія, призначена Міністерством молоді та спорту України. До її складу входять судді національної категорії Войтехова Марія із Запоріжжя, Коцюба Вікторія з Покровська та Лисечко Артем з Кремінної.

Від Луганської області змагатимуться 2 команди дівчат та 2 команди юнаків. В основному складі команд тенісисти з Сєвєродонецька.

Відзначається, що змагання будуть проходити з урахуванням всіх санітарних та протиепідемічних норм, а також без глядачів та вболівальників.

Під час змагань ведеться пряма трансляція, за якою можна спостерігати на ]]>сторінці ]]>Facebook Федерації настільного тенісу України та на ]]>сторінці]]> Кубка України з настільного тенісу.

Читайте новини міста та регіону:

У Сєвєродонецьку сталася пожежа в житловій багатоповерхівці: є постраждалі

"Укрзалізниця" відкриває новий маршрут на прифронтовий Донбас

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк