16.12.2020, 16:53

"Лисичанськводоканалу" виділили з місцевого бюджету більше 5 млн грн, місто поки що буде з водою

Марина Началова | Всі новини автора
лисичанскводоканал

Військово-цивільна адміністрація Лисичанська вкотре виділила кошти з місцевого бюджету на фінансову підтримку ЛКСП "Лисичанськводоканал".

15 грудня вийшло одразу два розпорядження керівника ВЦА Лисичанська Олександра Заїки про виділення коштів водоканалу, передає Час Пік.

Це сталося після того, як "Луганське енергетичне об'єднання" пообіцяло знеструмити "Лисичанськводоканал" через не надання графіку погашення заборгованості за електроенергію.

Так, розпорядженням №870 Заїка розпорядився виділити з місцевого бюджету кошти на фінансову підтримку ЛКСП "Лисичанськводоканал" в сумі 3 211 566 грн, з яких підприємство повинне направити 2 861 974 грн на оплату спожитої активної електроенергії та 349 592 грн - на компенсацію витрат на оплату послуги з передачі електричної енергії.

Крім того, розпорядженням №872 виділено з місцевого бюджету 2 млн грн, які повинні бути направлені на оплату праці працівників ЛКСП "Лисичанськводоканал" за листопад 2020 року.

Поки готувався цей матеріал, ЛЕО оприлюднило в Фейсбуці повідомлення, що анонсоване знеструмлення комунальних підприємств-боржників не відбудеться, оскільки вони все ж надали графіки реструктуризації боргів.

Читайте ще:

У Лисичанську визначили місця, де будуть продавати новорічні ялинки

У ЦНАП Лисичанська з'явилася нова послуга та затверджений новий графік роботи

"Не купуйте це": житель Лисичанська розповів про невдалу покупку в супермаркеті "АТБ"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк