20.12.2020, 12:04

Просили не подарунків: у Сєвєродонецьку діти приголомшили проханням на День святого Миколая (відео)

дети

Традиційно, в День святого Миколая діти очікують подарунків під подушку. А ось діти з Сєвєродонецька мріють тільки про одне - щоб у їхніх квартирах було тепло.

Про те, як йдуть справи в кінці грудня з опаленням в місті розповів громадський діяч В'ячеслав Шевчук, передає Час Пік.

На відео, опублікованому в Facebook у святковий день 19 грудня, він поспілкувався з жителями одного з будинків, розташованого в старій частині міста, по вулиці Енергетиків.

Як з'ясувалося, з початку опалювального сезону в цьому районі Сєвєродонецька проблеми з опаленням. Холод в квартирах не дає жити нормально, але по-іншому не виходить.

Так, один з батьків розповів, що проблему вирішувати радикально ніхто не поспішає. У КП "Житлосервіс "Світанок" максимум, що можуть зробити - спустити повітря з системи або "перезапустити" будинок.

Проте вже через добу все повертається на круги своя.

Мешканці будинку писали колективну заяву до директора КП "Житлосервіс" Світанок", а також заяву до заступника голови міської адміністрації. У підсумку - немає ні відповіді, ні тепла.

У День святого Миколая діти, які проживають в таких умовах, розповіли про те, що в квартирах дуже холодно. Вони змушені ходити в шапках, спати в теплих кофтах та теплих шкарпетках. І ніякої святкової атмосфери в цьому немає.

Читайте також: "Не на своєму місці": як хамство стає "візитною карткою" Лисичанська

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк