26.12.2020, 07:52

Злива зі снігу з дощем та крижані дороги: на Луганщині оголошено жовтий рівень небезпеки

На Луганщине объявлен желтый уровень опасности

У Луганській області очікується погіршення погодних умов. Посилення вітру та сніг з дощем приведуть до того, що дороги в регіоні стануть "скляними". В області оголошено I рівень небезпеки (жовтий).

На Луганщині 26 грудня очікується погіршення погодних умов. Про це попереджає ЛОДА та Патрульна поліція Луганської області, передає Час Пік.

За інформацією Луганського обласного центру з гідрометеорології, протягом доби 26 грудня в області очікуються ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

Вночі - значні опади у вигляді мокрого снігу та дощу, посилення вітру до 15-20 м/с, що відповідає I рівню небезпеки (жовтий).

У поліції попередили, що погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та просять бути уважними, як водіїв, так і пішоходів.

"Закликаємо водіїв під час погіршення погодних умов бути максимально обережними, пильними й не відволікатись від кермування.

Не будьте самовпевненими, якщо ваш водійський досвід, стан автомобіля чи погодні умови викликають сумніви – скористайтеся краще громадським транспортом", - закликають патрульні.

Тим часом, жителі регіону розміщують у соцмережах відеоролики, зняті напередодні. Судячи з кадрів та коментарів, погода вже почала "вередувати".

Цілий день спостерігалися опади у вигляді дощу та снігу, а дороги та тротуари перетворилися на крижані ковзанки, на яких сміливо можна займатися ковзанярським спортом.

Луганская, непогода

Судячи з прогнозів синоптиків, складні погодні умови жителі області спостерігатимуть не один день.

На Луганщине объявлен желтый уровень опасности На Луганщине объявлен желтый уровень опасности

Читайте новини регіону:

"Всі на ковзанку!": У Сєвєродонецьку відкрилася безкоштовна льодова арена

На Луганщині новий антирекорд і 6 смертей: Лисичанськ та Сєвєродонецьк б'ють "рекорди" за кількістю хворих

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк