26.12.2020, 15:05

"Свавілля!": Замерзаючі сєвєродончани готові писати відкритий лист президенту

Северодонецк, отопление

Вже кілька днів жителі Сєвєродонецька обговорюють новину про присвоєння статусу "Лідер галузі" ДП "Сєвєродонецька ТЕЦ". Обурені сєверодончани, які замерзають у своїх квартирах, готові писати відкритий лист президенту.

Державне підприємство "Сєвєродонецька теплоелектроцентраль" (ДП "Сєвєродонецька ТЕЦ") за підсумками 2020 року отримала статус "Лідер галузі". Сертифікат був урочисто вручений керівнику підприємства Олександру Гудиму, повідомляє Час Пік.

Северодонецк

Жителі Сєвєродонецька в подиві, вони не розуміють, чому підприємство отримує нагороду, коли багато городян замерзають у своїх квартирах.

СеверодонецкСеверодонецк

Початок опалювального сезону цього року багатьом сєверодончанам запам'ятається численними аваріями та крижаними батареями, коли жителям будинків доводилося виходити на вулицю, щоб трохи зігрітися.

Як пишуть в коментарях сєверодончани, це не форс мажорна ситуація, оскільки з подібними проблемами жителі міста стикаються багато років.

У мережі прозвучала пропозиція написати відкритий лист президенту.

Северодонецк

Сєверодончани активно коментують заклик. Думки розділилися - одні готові хоч зараз поставити свій підпис, інші пишуть, що Зеленський не повинен займатися проблемами з опаленням у Сєвєродонецьку. Є й такі, хто не вірить в затію, вважаючи, що прості люди "нікому не потрібні".

Думки різні, але сходяться всі в одному - терпіти більше немає сил і пора щось робити...

СеверодонецкСеверодонецкСеверодонецк

Стоит отметить, что в Украине повысили тарифы на тепло для населения на 2021 год. Средневзвешенный тариф на тепло для населения после повышения составит 1 121,71 грн/Гкал. Самый высокий тариф в результате роста цен имеет Северодонецкая ТЭЦ (Луганская область) – 1 471,54 грн/Гкал

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк