02.01.2021, 10:00

Добкін має намір балотуватися в мери Харкова

Михаил Добкин

Екс-нардеп України від "Опозиційного блоку", колишній голова Харківської ОДА та екс-мер Харкова Михайло Добкін має намір балотуватися на позачергових виборах мера Харкова.

Добкін балотувався в мери Харкова у жовтні 2020 року, проте пізніше зняв свою кандидатуру на користь Кернеса. У 2021 році Добкін планує брати участь у позачергових виборах мера Харкова, повідомляє Час Пік.

Як випливає з поста в Telegram-каналі "Бородата бабуся", який розмістив у своєму Telegram сам Добкін, Харківська міськрада в установленому законом порядку подала звернення до ВР з приводу призначення нових виборів мера у зв'язку зі смертю Кернеса.

Також Михайло Добкін опублікував новорічне відеопривітання до харків'ян. 

"До речі, тут мене багато харків'ян останнім часом часто запитують. Так я відповім: таки так. У Новий рік - з новими перемогами", - сказав він у відео.

Нагадаємо, Добкін був обраний мером Харкова в березні 2006 року. У березні 2010 року його призначили головою Харківської облдержадміністрації. З 2010 року мером Харкова був Кернес. У 2020 році він знову виграв вибори, набравши в першому турі 60,34%. Добкін також оголошував про намір балотуватися, проте пізніше зняв свою кандидатуру на користь Кернеса.

 

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк