02.01.2021, 22:48

"Це якась хрінь": "елітний" продукт з супермаркету Сєвєродонецька зіпсував людям свято (фото)

продукт

Час новорічних свят - це час гастрономічних розчарувань для багатьох жителів регіону. Частенько покупки в місцевих магазинах та супермаркетах не виправдовують очікувань.

Так сталося і з жителем Сєвєродонецька, який поділився фото червоної ікри, що розчиняється у воді, передає Час Пік з посиланням на регіональні пабліки в Facebook.

"Це не ікра. Це якась хрінь. Беремо хрінь, кладемо в стакан з водою. Розмішуємо... і отримуємо воду білого кольору... без ікри", - емоційно написав засмучений покупець.

Як з'ясувалося, ікра була куплена в супермаркеті "Сільпо". І це не єдиний прецедент.

"Вчора викинув точно таку ж банку. Купили в "Сільпо", прийшли додому, накривали на стіл з дружиною, відкрив - один в один, що на фото", - пише ще один покупець.

У першому випадку ситуація вирішилася позитивно. Супермаркет повернув гроші за товар. У другому випадку покупець, за його словами, не став звертатися з претензіями.

Деякі жителі міста вважають, що справа не в самому супермаркеті, який не виробляє ікру, а всього лише реалізує. А хтось упевнений, що вся проблема в тому, що товар як для ікри занадто дешевий (144 гривні за баночку в 100 гр). Звідси і якість.

Як би там не було, побалувати себе якісними продуктами важко в наших реаліях.

Читайте також: Шедеври "Своєї Лінії": макарони з АТБ "вбили" всі уявлення про санітарні норми (фото)

сильпо

икра

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк