17.01.2021, 12:02

"Пливемо": через порив вулицями Лисичанська розливаються річки (відео)

Ольга Романец | Всі новини автора
порыв

Новий рік для лисичан почався з купи комунальних проблем. Цього разу черговий порив, який комунальники усувають добу, залишив без води кілька будинків в районі ГТВ.

Інформація про це з'явилася в одному з регіональних пабліків в соціальній мережі Facebook, передає Час Пік.

Практично добу мешканці кількох будинків змушені терпіти незручності. Водопостачання перекрили комунальники через порив труби.

"Порив холодної води ГТВ квартал Дружби народів. Люди обривають телефони всіх служб, поки немає ніякої реакції!!!",- пише автор поста.

Городяни відзначають, що аварія сталася ввечері 16 січня. Однак на допомогу до мешканців будинку працівники водоканалу не поспішали.

"Відповідь водоканалу: "До ранку ніхто нічого робити не буде"... пливемо",

"Вони розрили і тиша. Принаймні о 5 ранку таке було. Може чогось немає для заміни труб", - пишуть місцеві жителі.

Однак у КП "Житлово-експлуатаційна контора №5" свої дані. Згідно з ними, всю ніч КП "Лисичанськводоканал" усуває порив в районі аварії.

"КП ЛЖЕК №5 висловлює велику подяку за оперативність керівництву та ремонтній бригаді КП "Лисичанськводоканалу". У суботу стався значний порив водоводу в районі б. 20-21 кв. Дружби народів. КП "Лисичанськводоканал" планував почати роботи з ранку неділі, але знизився тиск води на верхні поверхи будинків. Врахувавши низьку температуру повітря (-16) і щоб не допустити підтоплення підвалів і заморожування води в трубах, КП "Лисичанськводоканал" організував проведення ремонту з вечора. Роботи велися всю ніч і ведуться в цей час", - зазначають комунальники.

Як повідомляють жителі району, на місці аварії на даний момент ведуться ремонтні роботи.

Що буде після усунення аварії - невідомо. З огляду на мінусову температуру, місце пориву може перетворитися в каток, що ускладнить і так не легке життя лисичан.

порыв порыв

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк