20.01.2021, 23:01

"Поліції ж все можна": у Лисичанську поведінка патрульних на дорозі викликала велику суперечку (відео)

полиция

У Лисичанську сталася ситуація, пов'язана з роботою патрульних поліцейських, яка викликала в мережі бурхливі обговорення.

Місцевий активіст Анатолій Рижков опублікував на своїй сторінці в Facebook відео, на якому видно, як патрульні поліцейські, залишивши на проїжджій частині службовий автомобіль, відлучилися, передає Час Пік.

Багато хто став критикувати правоохоронців за подібні дії. Але як з'ясувалося, причина відлучитися була.

"Як можна пояснити хамство деяких коментаторів? Патрульні побачили, як на пішохідному переході впав чоловік, зупинили машину і побігли на допомогу. Підняли чоловіка, відвели на тротуар, посадили на лавку, запитали чи все добре і побігли назад в авто. Тривала ситуація хвилини дві", - описала ситуацію місцева жителька.

Однак як зазначив Рижков, ця ситуація могла виявитися не такою безпечною для водіїв.

"Якщо вони зробили добру справу, допомогли людині, прекрасно. Але кинути авто по середині дороги, при цьому не вжити заходів до інформування інших учасників дорожнього руху про аварійну ситуацію на дорозі, за допомогою включення червоних проблискових маячків, було б не зайвим. На вулиці дорога - лід, і об'їжджати авто було, ну прямо сказати, не зручно. А там дивіться самі, поліції ж все можна... Але, безпека, понад усе. Рятуючи одного, могли постраждати інші", - написав Рижков.

Читайте також: "Повалив на підлогу і став бити та душити": у Лисичанську орудує небезпечний грабіжник - соцмережі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк