21.01.2021, 12:44

Відлига та температура до +8: якою буде погода на Луганщині найближчими днями

Луганская, прогноз погоды

У Луганській області очікується істотне потепління. Сильні морози зміняться відлигою. Синоптики дали прогноз погоди по регіону до кінця тижня.

На Луганщині очікується значне підвищення температури. Стовпчики термометрів вдень будуть стабільно показувати "плюси", повідомляє Час Пік.

За даними Луганського обласного гідрометцентру, в регіоні очікується підвищення температури, як в денний, так і в нічний час. Місцями вдень повітря прогріється до +8 градусів.

Прогноз погоди на 22 січня 2021 року

по Луганській області:

- хмарно з проясненнями. Без опадів. Вночі та вранці місцями туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с.Температура вночі 8-13 градусів морозу, вдень 0-5 градусів тепла. 

по місту Сєвєродонецьк:

- хмарно з проясненнями. Без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 4-6 градусів морозу, вдень 2-4 градусів тепла. 

Прогноз погоди по області на 23-26 січня 2021 року

23 січня - хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м/с.Температура вночі від +3 до -2 градусів, вдень 1-6 градусів тепла.  

24 січня - хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер південно-східний, 7-12 м/с.Температура вночі від +3 до -2 градусів, вдень 3-8 градусів тепла.

25 січня - хмарно з проясненнями. Без опадів. Вітер південно-східний, 7-12 м/с.Температура вночі від +3 до -2 градусів, вдень 1-6 градусів тепла.

26 січня - хмарно з проясненнями. Невеликий дощ і мокрий сніг. Вітер південно-східний, 7-12 м/с.Температура вночі від +3 до -2 градусів, вдень 1-6 градусів тепла.

Читайте новини регіону:

Гайдай став найбільш високооплачуваним головою ОДА в Україні

"Не за горами": Прийнято рішення щодо капітального ремонту Пролетарського мосту між Сєвєродонецьком та Лисичанськом

Лисичанськ та Сєвєродонецьк беруть участь у всеукраїнському конкурсі найпривабливіших міст

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк