06.02.2021, 13:58

"Збережемо ліс!": Жителів Сєвєродонецька просять підтримати петицію щодо зміни плану забудови 81 мікрорайону

Северодонецк, петиция

Влада Сєвєродонецька повідомила про плани щодо забудови міста. Однак багато сєвєродончан висловилися проти презентованого проекту. Створена петиція і жителів міста закликають підтримати вимоги активістів.

Влада Сєвєродонецька винесла на обговорення плани щодо забудови міста, зокрема - будівництво нових об'єктів на території 81 мікрорайону міста, повідомляє Час Пік.

Чому ж багато городян проти будівництва так необхідної оснащеної сучасним медичним обладнанням обласної лікарні? Вся справа в території, на якій збираються будувати лікарню.

Сєверодончани активно обговорюють отриману інформацію. Багато хто відзначає, що буде дуже зручно, якщо в новому районі з'явиться нова лікарня. Інші - не задоволені тим фактом, що для будівництва необхідно буде вирубати частину лісу.

Активісти планують звернутися до влади з вимогою не чіпати ліс і знайти компромісне рішення. Створена петиція "Зміна плану забудови 81 мікрорайону з метою запобігання вирубці лісу", яку закликають підтримати всіх сєвєродончан та жителів регіону.

"Враховуючи жахливі наслідки пожеж 2020 року в Луганській області та великий розмір нанесеного збитку екології регіону, який є осередком хімічної промисловості, вимагаємо переглянути план забудови 81 мікрорайону міста Сєвєродонецька та знайти інше місце для будівництва об'єктів, з метою збереження лісу для мешканців", - йдеться у петиції.

Северодонецк

Судячи з коментарів, сєверодончани підтримують цю вимогу і сподіваються, що вдасться зібрати необхідну кількість голосів.

Северодонецк

Станом на 13:50 6 лютого петицію підписали 91 людина з 300 необхідних. Проголосувати можна ]]>тут]]>

Северодонецк Северодонецк

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк