10.02.2021, 14:11

"Так скільки платити за газ?": Жителі Лисичанська заплуталися в комунальних платіжках

"Так сколько платить за газ?": Жители Лисичанска запутались в коммунальных платежках

Платіжка за комунальні послуги останнім часом стає справжнім "сюрпризом" для українців. Тарифи змінюються мало не щомісяця, різні компанії, приймають різні рішення, а люди заплуталися в цифрах та кожен місяць гадають, скільки пратити за "комуналку".

Жителі Лисичанська не стали винятком - багато хто досі не може зрозуміти, які цифри вписувати в платіжку за газ, повідомляє Час Пік.

газ

Справа в тому, що спочатку газопостачальні компанії повідомляли, що знизять ціни тільки з лютого 2021 року. Нещодавно стало відомо, що знижена ціна буде діяти і в січні, тобто - в лютневих платіжках українцям перерахують вартість газу заднім числом, і вона складе 6,99 грн/кубометр.

Як повідомляє консультаційний центр "ГазПравда", січневу ціну знизили, встановивши її на рівні граничної - 6,99 грн за кубометр, майже 30 газопостачальних компаній. Раніше така ціна у них діяла тільки з лютого.

Мабуть, плутанина виникла через те, що на сайтах не встигли поміняти інформацію щодо розміру тарифів.

На ]]>сайті ]]>ТОВ "Луганськгаз Збут" є офіційна інформація про зміну ціни на газ для побутових споживачів.

"До уваги побутових споживачів! ТОВ "Луганськгаз Збут" повідомляє, що ціну природного газу, що діяла з 01 січня 2021 року, було відкореговано", - йдеться у повідомленні.

Ціна газу з 1 січня складе - 6,99 грн/кубометр.

Судячи з коментарів, ця тема дуже хвилює лисичан.

газ газ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк