18.02.2021, 18:49

У Сєвєродонецьку шахраї "зняли порчу" з пенсіонерки на 100 тисяч гривень

порча

У Сєвєродонецьку шахрайки "зняли порчу" з пенсіонерки майже на 100 тисяч гривень. Ще одній літній сєверодончанці "продали" постільну білизну на 13 тисяч гривень.

Про це повідомила прес-служба поліції Луганської області.

Так, вчора в поліцію звернулася жінка і повідомила про те, що дві людини під приводом "зняття порчі" заволоділи майном її матері.

Поліцейським 71-річна пенсіонерка розповіла, що після обіду зустріла двох жінок, які залякали її страшними наслідками "порчi". Щоб позбутися "магічного впливу" жінка винесла з дому всі заощадження - майже 100 тисяч грн, а також паспорт і ключі від квартири.

В цей же день, дочка 77-річної місцевої жительки зателефонувала в поліцію і повідомила, що в квартиру її матері прийшла невідома жінка і сказала, що пенсіонерка повинна віддати їй 13 тисяч гривень за постільну білизну, яку нібито замовила заявниця.

Довірлива бабуся віддала шахрайці 13 тисяч гривень за три комплекти білизни. Пізніше з'ясувалося, що дочка нічого не замовляла.

За обома фактами розпочато кримінальні провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст.190 КК України "Шахрайство".

Читайте також: Вбив, розчленував і "розфасував" по мішках: нові подробиці моторошного вбивства в Лисичанську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк