21.02.2021, 09:40

"Зайшла на їх територію": у Сєвєродонецьку на місцеву жительку напала зграя собак

Ольга Романец | Всі новини автора
бездомные собаки

На Луганщині почастішали випадки нападу безпритульних тварин на місцевих жителів. Цього разу зграя собак напала на жінку на одному з пустирів у Сєвєродонецьку.

Про це стало відомо з поста сєверодончанки, якій не пощастило зустрітися з агресивними тваринами, передає Час Пік.

Як зазначає автор поста, інцидент стався на пустирі, який знаходиться в Сєвєродонецьку по вулиці Новікова. Відбити жінку від зграї бездомних собак вдалося проїжджаючому повз велосипедисту. Благо постраждала жінка відбулася тільки порваною курткою.

"З ними був їх годувальник, метрах в 50-ти, на крики про допомогу не відгукнувся, пішов собі спокійно далі. Відбив собак чоловік, що проїжджав на велосипеді. Підкажіть, куди можна поскаржитися", - написала постраждала.

Сєверодончани активно обговорюють даний пост, адже в такій ситуації виявлялися многі. Деякі радять проявляти холоднокровність в таких випадках, а деякі - носити з собою засоби захисту.

"Кажуть, що не треба боятися тварин, вони дуже відчувають адреналін... Але спробуй тут не спітніти, коли на твоєму шляху агресивна собача зграя. І думаю, швидше за все, вони не настільки голодні або ти їх розлютив, просто зайшов на їх територію",

"Ось я тому і купила шокер і тільки з ним ходжу, так як поруч живу... тут реально страшно навіть до гаражу своєму пройти, шокер завжди зі мною", - пишуть користувачі соцмережі.

Безумовно, це питання має лягти на плечі ВЦА, адже бездомних собак необхідно стерилізувати, а також направляти в спеціалізовані розплідники.

На жаль, дана проблема існує не тільки в Сєвєродонецьку, а й у багатьох містах Луганської області. Так, в Лисичанську напади бездомних тварин на жителів міста відбуваються досить часто.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк