22.02.2021, 14:52

На Луганщині поліція викрила групу наркозбувачів, які вирощували коноплю в будинку

Ольга Романец | Всі новини автора
наркотики

На Луганщині зловмисники обладнали цілу плантацію для вирощування кущів конопель у приватному будинку, де розмістили всю необхідну техніку: Ультрафіолетові лампи, температурні регулятори, добрива та інше.

Про це повідомляє прес-служба поліції Луганської області, передає Час Пік.

Серед наркозбувачів-четверо жителів Луганщини.

Встановлено, що, крім конопель, зловмисники поширювали й інші наркотики, зокрема амфетамін. Основними "клієнтами" були наркозалежні жителі області.

18 лютого поліцейські за силової підтримки КОРД провели 9 санкціонованих обшуків за місцями проживання фігурантів та в їхніх транспортних засобах. Вилучили 136 кущів конопель, обладнання для вирощування рослин: ультрафіолетові лампи, прилади для контролю температури і вологості повітря, вентилятори. Також більше 130 г амфетаміну і 5 л рідини для його виготовлення, мобільні телефони, "чорнові" записи.

Чотирьом фігурантам повідомлено про підозру. Їх дії кваліфіковані за ч.2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) і ч. 2 ст. 310 (посів або вирощування снодійного маку або конопель) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про обрання фігурантам запобіжних заходів.

наркотики наркотики наркотики наркотики

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк