16.03.2021, 11:31

Басейн з піввіковою історією: У Сєвєродонецьку відремонтують СДЮСТШ водних видів спорту "Садко"

Ольга Романец | Всі новини автора
Большое строительство

У 2021 році на Луганщині реконструюють 10 шкіл, три дитячі садки та чотири спортивні об'єкти. Зокрема, у Сєвєродонецьку відремонтують СДЮСТШ водних видів спорту "Садко". Загальна вартість проекту - 6,9 млн гривень, з низ 10 % – співфінансування з місцевого бюджету Сєвєродонецька.

Про це заявив міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов, перебуваючи в Луганській області з робочою поїздкою, передає Час Пік з посиланням на ВЦА Сєвєродонецька.

"Луганська область повністю виконала завдання "Великого будівництва". Я оглянув ряд відбудованих об'єктів сфери освіти, медицини та спорту. Задоволений якістю і темпами реалізації програми. Більш того, вже узгоджені майже всі плани на 2021 рік. Зокрема, реконструюють 10 шкіл, три дитячі садки, чотири спортивні об'єкти", – підкреслив Олексій Чернишов. 

Так, у Сєвєродонецьку відремонтують СДЮСТШ водних видів спорту "Садко" – басейн з піввіковою історією. Загальна вартість проекту – 6,9 млн гривень, з низ 10 % – співфінансування з місцевого бюджету Сєвєродонецька.

"Тут займаються підводним орієнтуванням чемпіони Європи та світу. Ми підтримали проект реконструкції цього комплексу – його відновлять вже цього року. Також місто отримає фінансування з ДФРР на інші проекти. В цілому в область направляють друге по країні фінансування з цього фонду", - зазначив міністр розвитку громад і територій України.

Голова Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай додав, що в "Садко" зроблять капітальний ремонт.

"За великим рахунком, ми отримаємо практично новий об'єкт. Разом з урядом ми поступово змінюємо свідомість керівників органів влади на місцях. Тому що вони чомусь остерігаються реалізовувати масштабні проекти. Але сьогодні від Олексія Чернишова ми почули головну тезу – реконструювати великі об'єкти, гроші на це є", – додав Гайдай.

Читайте також: Льодовий палац, сквери для відпочинку та павільйони: як зміниться 73 мікрорайон у Сєвєродонецьку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк