27.03.2021, 18:40

Замість телефону за 32 тисячі гривень - муляж: як аферисти дурять жителів Луганщини

мошенники

Жителі Луганської області продовжують втрачати свої гроші, потрапляючи в шахрайську схему "продаж товару через інтернет". За останню добу сталося три подібних випадки.

Про це повідомили в прес-службі поліції регіону в Facebook, передає Час Пік.

Так, у Попасній чоловік на сайті "Бесплатка" знайшов оголошення про продаж гумового човна і перерахував 2 300 грн в якості оплати за покупку, проте товар не отримав.

Житель Рубіжного в Facebook знайшов оголошення про продаж дров і перерахував в якості оплати 5 кубічних метрів дров 2 500 грн. Товар чоловік також не отримав, продавець на зв'язок не виходить.

Житель Сєвєродонецька на сайті "Оlх " знайшов оголошення про продаж мобільного телефону і перерахував 400 грн, як передоплату за товар. Згодом заявник у відділенні "Нової Пошти" отримав замовлення, але не оглядаючи товар, зробив оплату платежу в сумі 32 241 грн. Прийшовши додому, в коробці він виявив муляж мобільного телефону.

У поліції нагадують, що при купівлі товарів через інтернет необхідно користуватися послугою післяплати, а також завжди перевіряти товар. Тільки після цього можна робити оплату.

Читайте також:

У Сєвєродонецьку водій позашляховика влаштував "перегони" з патрульними (відео)

У Рубіжному 22-річна дівчина на авто зіткнулася з тепловозом (фото)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк