03.04.2021, 20:43

На Донбасі загинув український військовослужбовець

оос

Ігноруючи домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року в рамках Тристоронньої контактної групи, російсько-окупаційні війська продовжують здійснювати обстріли позицій ЗСУ.

Про це повідомили в прес-центрі ООС в Facebook, передає Час Пік.

3 квітня було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

У районі оперативно-тактичного угруповання "Схід", недалеко від населеного пункту Піски, окупанти відкривали вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру, великокаліберних кулеметів, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Поблизу Авдіївки та Водяного, що на Приазов'ї, противник здійснив обстріл з великокаліберних кулеметів, ручних протитанкових та автоматичних станкових гранатометів.

Крім того, сьогодні недалеко від населеного пункту Шуми (район відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ") стався підрив на невідомому мінно-вибуховому пристрої, в результаті якого бойове травмування несумісне з життям отримав військовослужбовець ООС.

Як зазначається, на місці події працюють посадові особи військової частини та група оперативного реагування військової служби правопорядку ЗСУ.

Читайте також:

Військова розвідка заявила про можливість російського наступу вглиб території України

Хомчак розповів про обставини загибелі 4 військових на Донбасі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк