07.04.2021, 12:00

Міст біля содового заводу відродять?: Гайдай анонсував запуск процедури розробки проєктно-кошторисної документації

Ольга Романец | Всі новини автора
мост

Міст в районі колишнього Лисичанського содового заводу можуть незабаром відродити. Сергій Гайдай анонсував запуск процедури розробки проєктно-кошторисної документації.

Про це голова Луганської ОДА Сергій Гайдай написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, передає Час Пік.

"Багатостраждальне питання дороги "у содового"... Об'їзд міг би звільнити Лисичанськ від великого потоку автомобілів. Один з мостів 185 метрів, як бачите, навіть не в аварійному стані, а просто зруйнований... Але! Подолаємо і цю проблему! Ми запускаємо процедуру розробки ПКД!!!", - написав Гайдай.

Як зазначають місцеві жителі, цей міст через старе русло Сіверського Дінця дуже важливий для інфраструктури Луганщини. Коли його відремонтують, жителі Лисичанська зможуть їздити минаючи "Азот" до Сєвєродонецька, Новоайдара, Старобільська, Щастя та Станиці Луганської. Крім того, буде спрощено шлях для жителів Золотого і Горського.

Відновлення об'їзної дороги зробить транспортне сполучення набагато зручнішим, адже вантажівкам вже не потрібно буде їздити через Лисичанськ.

Нагадаємо, в Луганській області відновили ремонт дороги державного значення Р-66 Контрольно-пропускний пункт "Демино-Олександрівка" - Сватове - Лисичанськ - Луганськ, яка проходить через населені пункти Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Гірське.

Читайте також: Нові можливості для Лисичанська: Гайдай анонсував збільшення надходжень до бюджету міста на 50 мільйонів

мост мост

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк