12.04.2021, 15:17

У Лисичанську засідала комісія ТЕБ і НС з питання відпочинку людей на воді та природних пожеж

Ольга Романец | Всі новини автора
Лисичанск

Сьогодні, 12 квітня, у ВЦА Лисичанська відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Про це повідомляє прес-служба Лисичанської ВЦА, передає Час Пік.

Під час засідання було розглянуто низку питань, зокрема, визначення та поліпшення стану місць масового відпочинку людей на водних об'єктах. За результатами обговорення місцева комісія з питань ТЕБ та НС визначила ставок по вул. Клубна, район 2-го виробництва ПАТ "Лисичанський склозавод "Пролетарій", місцем масового відпочинку людей на воді.

Також був затверджений перелік об'єктів, які надають населенню санітарно-гігієнічні послуги і можуть здійснювати спеціальну обробку техніки.

Окрему увагу члени комісії приділили питанню попередження та ліквідації пожеж у природних екосистемах. Був затверджений відповідний План дій у пожежонебезпечний період 2021 року.

"Керівництво Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації наполегливо звертається до населення територіальної громади - не провокуйте пожежі в екосистемах! Причинами виникнення пожеж в природних екосистемах можуть бути - кинутий недопалок або сірник, розведення вогнища та необережне поводження з ним, роботи в лісових районах (утилізація сміття, будівництво і т.д.), випалювання трави на лісових галявинах. У 90% випадків причина виникнення лісових пожеж - людина", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: "Укрзалізниця" відновила рух поїзда №45/46 Ужгород-Лисичанськ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк