18.04.2021, 13:04

"Велике будівництво": на дорозі між Лисичанськом та Бахмутом активно ведуться ремонтні роботи

Ольга Романец | Всі новини автора
ремонт дороги

На Луганщині триває ремонт дороги від Лисичанська до кордону з Донецькою областю на ділянці км 141 + 100 - км 155 + 100.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Луганській області, передає Час Пік.

На дорозі Т-13-02 КПП "Танюшівка" - Старобільськ - Бахмут працює ТОВ "Автомагістраль-Південь". Зараз на об'єкті задіяні близько 130 осіб і 70 одиниць спецтехніки.

Відновлення автодороги відбувається за програмою президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво". Ремонт почався в березні.

На цій ділянці вже закінчили фрезерування зношеного асфальтобетонного покриття, ведеться влаштування посиленої основи з щебенево-піщаної суміші, обробленої цементом.

Вже укладено 6 з 14 кілометрів. Також укладається нижній шар асфальтобетонного покриття - 5 з 14 км. Як повідомляється, за добу укладається до 1,5 км по одній смузі.

Нагадаємо, голова ЛОДА повідомив про затвердження переліку об'єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності в населених пунктах у 2021 році.

Читайте також: Уряд виділив Луганщині 177 млн грн: які об'єкти будуть профінансовані в 2021 році

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк