24.04.2021, 14:45

В Україні ще одну область виводять з "червоної" зони карантину

коронавирус, карантин

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення про виведення з "червоної" зони карантину ще однієї області. З 25 квітня обмеження "жовтої" зони епідемічної небезпеки почнуть діяти в Одеській області.

Про це 24 квітня повідомив міністр Кабінету Міністрів Олег Немчинов за результатами засідання комісії, передає Час Пік.

"Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань

техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

За результатами Державна комісія вирішила скасувати:

- з 00 години 00 хвилин 25 квітня 2021 року “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Одеської області, та застосувати на території Одеської області обмежувальні протиепідемічні заходи передбачені для “жовтий” рівня епідемічної небезпеки", - написав Немчинов.

Згідно з системою моніторингу поширення коронавірусу, за добу в Одеській області було виявлено 841 випадок захворювання.

Темпи поширення коронавірусу в Одеській області продовжують знижуватися. У звіті з ]]>показниками]]> поширення COVID-19 по регіонах України Одеська область вже не входить в "червону" зону ні по одному з них.

Коефіцієнт поширення COVID-19 в регіоні менше 20% (19,9%), рівень госпіталізації менше 60 осіб на 1000 населення (57,4), Динаміка госпіталізацій - 13,6%, а завантаженість ліжок з доступом до кисню знаходиться на рівні 63,4% (поріг "червоної" зони – від 65%).

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк