29.04.2021, 14:49

У Сєвєродонецьку на свята пустять додаткові тролейбуси: графік руху

Северодонецк, троллейбус

У перид Великодніх та травневих свят у Сєвєродонецьку на лінію вийдуть додаткові тролейбуси. Це допоможе уникнути великого скупчення людей на зупинках.

Адміністрація комунального підприємства "Сєвєродонецьке тролейбусне управління" поінформувало жителів міста про те, що 2 та 9 травня на лінію виведуть додаткові тролейбуси, повідомляє Час Пік.

Додатковий громадський транспорт допоможе скоротити інтервал руху тролейбусів і допоможе уникнути великого скупчення людей на зупинках міста під час карантину.

"Шановні мешканці міста!

Сєвєродонецьке тролейбусне управління повідомляє

В зв’язку із Великодніми святами, для запобігання великого скупчення людей на зупинках міста, комунальне підприємство «Сєвєродонецьке тролейбусне управління» тимчасово виведе на лінію додатковий тролейбус, що призведе до скорочення інтервалу руху тролейбусів", - йдеться у повідомленні.

Розклад руху тролейбусів на 2 та 9 травня 2021 р. розміщено на офіційному ]]>сайті ]]>Сєвєродонецької міської ВЦА Сєвєродонецького району.

Нагадаємо, рятувальники Сєвєродонецького міського управління ГУ ДСНС України в Луганській області закликають під час святкувань не порушувати протипожежні вимоги, не залишати без нагляду дітей, не дозволяти їм грати з вогнем.

Читайте також: У Сєвєродонецьку оприлюднили графік Великодніх богослужінь

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк