30.04.2021, 11:18

У Сєвєродонецьку на великодні свята запустять автобус до міського кладовища

В Северодонецке запустят автобус до городского кладбища

У Сєвєродонецьку на великодні свята запустять новий автобусний маршрут до міського кладовища. Стала відома вартість проїзду і час роботи транспорту за маршрутом.

У Сєвєродонецьку відкрито тимчасовий автобусний маршрут на великодні свята. Інформація про це з'явилася на офіційному сайті Сєвєродонецької міської ВЦА Сєвєродонецького району, повідомляє Час Пік.

"Міською військово-цивільною адміністрацією Сєвєродонецького району Луганської області, з метою забезпечення якісного та безпечного обслуговування пасажирів, згідно розпорядження керівника № 577 від 28 квітня 2021 року "Про затвердження тимчасового міського автобусного маршруту  загального користування Чисте озеро – міський цвинтар", укладено договори на перевезення  пасажирів за даним маршрутом на 2 травня та 9 травня 2021 року.

До уваги пасажирів! Тимчасові договори на послуги з пасажирських перевезень на автобусному маршруті загального користування  "м. Сєвєродонецьк – міський цвинтар", укладено із автотранспортними підприємствами: ТОВ "ЕЛІТ БУС ТРАНС" та ТОВ "Сєвєродонецьке АТП-10974". На транспортних засобах цих підприємств, під час обслуговування на тимчасовому маршруті, будуть розміщені відповідні трафарети", - йдеться у повідомленні.

Вартість проїзду становить 8 гривень. Час роботи транспорту за маршрутом:з 06:00 до 17:00.

Як зазначили в управлінні транспорту міської ВЦА Сєвєродонецького району, за вартість оплати проїзду та можливі труднощі під час користування послугами інших перевізників на даному тимчасовому маршруті, міська військово-цивільна адміністрація відповідальності не несе.

Нагадаємо, у Сєвєродонецьку на свята пустять додаткові тролейбуси.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк