07.05.2021, 11:47

"Чого вам хочеться?": Сєвєродончанам і лисичанам запропонували назвати, що потрібно рідному місту

Северодонецк

У жителів Сєвєродонецька та Лисичанська з'явилася прекрасна можливість озвучити свої побажання і пріоритетні напрямки діяльності влади на благо рідного міста. Лисичанам і сєверодончанам запропонували висловитися, чого не вистачає, що потрібно зробити та чого чекають від влади. 

Не секрет, що соцмережі міцно увійшли в наше життя. У соцмережах люди спілкуються та об'єднуються, скаржаться та ведуть боротьбу, викривають зло та допомагають нужденним. Багато хто вірить у велику силу Facebook - буває, що невеликий пост у соцмережі здатний дати "чарівний пендель", після якого люди починають щось робити та міняти в житті, повідомляє Час Пік.

Саме через соцмережу до сєвєродончан звернувся член депутатської фракції політичної партії "Слуга народу" Олексій Кузнєцов, який запропонував городянам перерахувати, чого потребує рідне місто.

Северодонецк

Варто відзначити, що пост не залишився без уваги, сєверодончани активно залишають в коментарях свої побажання та думки.

Серед побажань сєвєродончан, ремонт доріг і тротуарів, благоустрій парків і території навколо озер, ремонт та оснащення стадіонів, дитячих і спортивних майданчиків, розмітка доріг, доріжки для велосипедистів, ремонт у гуртожитках для студентів тощо.

Северодонецк Северодонецк Северодонецк Северодонецк

Судячи з коментарів, сєверодончани люблять своє місто, хочуть його бачити сучасним та затишним. Однак, у багатьох з'явилося питання - чи не залишаться ці побажання "криками в порожнечу", чи буде хоч щось втілено у життя...

Северодонецк Северодонецк ​​​​​​​

Ініціативу депутата підтримав очільник Луганщини Сергій Гайдай. Він запропонував приєднатися до обговорення жителів Лисичанська.

Лисичанск

Лисичани відгукнулися на пропозицію і активно висловлюють свої побажання. Багато пишуть про ремонт доріг, про брак в місті облаштованих спортивних майданчиків і стадіонів, про благоустрій ставків, про будівництво басейну, про реставрацію фонтану і спорткомплексу "Волна", про притулок для бездомних тварин.

Побажань у лисичан величезна кількість і вони різнопланові. Відчувається, що вони, як і сєверодончани, мріють жити у сучасному красивому місті.
Лисичанск Лисичанск ​​​​​​​Лисичанск Лисичанск ​​​​​​​Лисичанск Всім зрозуміло, що скоро втілити в життя всі побажання лисичан та сєвєродончан не вдасться - для цього потрібен час та величезні кошти. Але дуже хочеться вірити, що кожна думка і побажання не залишиться без уваги, візьметься "на замітку" і стане дійсністю...

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк