17.05.2021, 14:29

У Сєвєродонецьку встановлять мультимедійний LED-екран у формі тризуба за 1,5 млн гривень

Северодонецк

У Сєвєродонецьку встановлять мультимедійний LED-екран у формі малого Державного герба України майже за 1,5 млн гривень.

Згідно з інформацією, ]]>розміщеною ]]>на офіційному майданчику електронної системи публічних закупівель України ProZorro, відкриті торги завершено і визначено переможця, повідомляє Час Пік.

Замовником торгів виступав Відділ культури Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області.

За результатами тендеру 11 травня арт-об'єкт за 14,9 млн грн було замовлено у ФОП Кравцова Віта Миколаївна про це повідомляє видання "Наші гроші". Ціна договору всього на 0,4% нижче очікуваної вартості закупівлі в 1,50 млн грн.

До 27 липня до Сєвєродонецького міського Палацу культури повинні доставити мультимедійний LED-екран у формі малого Державного герба України. Комплект включає конструкцію з труби висотою 4 м на бетонній подушці, фасад арт-об'єкта розміром 5,9 м х 3,3 м з 366 світлодіодними модулями, сенсорний інформаційний кіоск для управління зображенням, ноутбук-медіасервер з кабелями та силовий розподільник. Гарантійний термін становить рік.

Постачальник також повинен виконати монтаж та пусконалагоджувальні роботи.

Северодонецк

Зазначається, що у переможця тендеру був конкурент - ФОП Белянський Юрій Анатолійович з міста Кремінна Луганської області. Він запропонував ціну в 1,48 млн грн (нижче на 14 тис. грн). Однак його пропозиція була відхилена через невідповідність умовам технічної специфікації та іншим вимогам до предмета закупівлі. У протоколі не повідомляється, в чому саме полягала невідповідність.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк