18.05.2021, 11:33

У Лисичанську з 1 червня під заборону потрапляють феєрверки, салюти та петарди

под запрет попадают фейерверки, салюты и петарды

У Лисичанську заборонили використання феєрверків, салютів та петард. З 1 червня 2021 року під заборону потрапили всі піротехнічні вироби зі світловим, іскровим, димовим та звуковим ефектами.

Керівник Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олександр Заїка підписав розпорядження №370 від 14.05.2021 р. "Про заборону використання на території Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації піротехнічних виробів", повідомляє Час Пік.

"З метою уникнення провокацій щодо порушення режиму повного і всеосяжного припинення вогню, у зв’язку з можливістю здійснення терористичних актів, а також попередження нещасних випадків, пов’язаних із виростанням феєрверків, ракет, салютів та петард, керуючись абзацом сьомим статті 24 Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", частиною дев’ятою статті 3 та пунктом 8 частини третьої статті 6 Закону України "Про військово-цивільні адміністрації" зобов’язую:         

Заборонити на території Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області з 01.06.2021 використання феєрверків, салютів, піротехнічних виробів та інших засобів піротехніки зі світловим, іскровим, димовим, звуковим, змішувальним ефектами та інших вибухонебезпечних пристроїв", - йдеться у розпорядженні.

Дане розпорядження підлягає оприлюдненню.

У документі сказано, що стежити за неухильним виконанням даного розпорядження будуть співробітники поліції.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк