26.05.2021, 15:16

"Лисичанськводоканал": Боржникам за послуги водопостачання загрожує відключення

Ольга Романец | Всі новини автора
Лисичанскводоканал

ЛКСП "Лисичанськводоканал" звертається до всіх боржників з проханням терміново розрахуватися з боргами за спожиті послуги.

Про це повідомляє прес-служба підприємства, передає Час Пік.

ЛКСП "Лисичанськводоканал" проводить на постійній основі відключення боржників від системи централізованого водопостачання. Відзначається, що заходи впливу на боржників будуть посилюватися.

Керівництво ЛКСП "Лисичанськводоканал" звертається до всіх боржників з проханням терміново розрахуватися з боргами за спожиті послуги з метою недопущення припинення централізованого водопостачання та водовідведення.

"Тільки своєчасна і в повному обсязі оплата за послуги водопостачання та водовідведення гарантує їх безперебійність і стабільну роботу підприємства", - йдеться в повідомленні.

КП нагадує, що вартість повторного підключення до мереж централізованого водопостачання становить від 905,65 грн. (в залежності від складності робіт і відстані до адреси покупця), і підлягає оплаті згідно окремого рахунку. Також боржник зобов'язаний компенсувати витрати, які підприємство понесло при відключенні боржника від мережі водопостачання.

Нагадаємо, в 2022 році в Лисичанську заплановано підвищення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення більш ніж на 20%.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк