07.06.2021, 13:30

У Сєвєродонецьку безкоштовно обстежать жителів Луганщини, які страждають від серцевих захворювань

Северодонецк, обследование жителей Луганщины

У Сєвєродонецьку в обласній консультативній поліклініці КНП "Луганська обласна клінічна лікарня" 14 червня лікарі обстежуватимуть пацієнтів, які страждають кардіологічними захворюваннями. Буде проведено безкоштовний виїзний консультативний прийом для жителів Луганської області.

У КНП "ЛОКЛ" повідомили, що безкоштовний виїзний консультативний прийом проводитиметься 14 червня 2021 року з 9:00 за адресою: м. Сєвєродонецьк, вул. Богдана Ліщини, 37. Також проводитиметься перевірка роботи електрокардіостимуляторів, передає Час Пік.

Прийом та консультації проводитимуться лікарями кардіологами, кардіохірургами, аритмологами, інтервенційними кардіолами Краматорського "Обласного центру кардіо та рентгенендоваскулярної хірургії" та кардіологами обласної консультативної поліклініки КНП "ЛОКЛ".

До групи тих, кому буде надана консультація відносяться пацієнти:

  • з болем в серці та перенесеним інфарктом міокарда;
  • з порушеннями ритму (перебої в роботі серця); 
  • з бради-порушеннями ритму (уповільнене серцебиття);
  • з тахі-порушеннями ритму (прискорене серцебиття, аритмії);
  • з вперше виявленими вадами серця (клапанні пороки серця тощо);
  • з раніше прооперованими вадами серця.

Під час консультацій здійснюватиметься відбір пацієнтів, які потребують хірургічних втручань на серці, заміни старого або імплантації нового електрокардіостимулятора в умовах Краматорського центру кардіо та рентгенендоваскулярної хірургії або лікування у кардіологічному відділенні КНП "Луганська обласна клінічна лікарня".

Консультації проводитимуться за попереднім записом за тел.0958772914 Юлія Юріївна або за телефоном реєстратури - 066 147 0701. Дзвонити з 8:00 до 15:00, крім вихідних (субота та неділя).

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк