08.06.2021, 18:34

На Прикарпатті сталася розгерметизація газопроводу: мешканці евакуйовані

газопровод

Поблизу села Клузів Тисменицького району Івано-Франківської області у вівторок, 8 червня, стався вибух на газопроводі "Угерсько - Івано-Франківськ - Чернівці".

Про це повідомила прес-служба ДСНС, передає Час Пік.

За даними рятувальників, сталася розгерметизація без подальшого горіння. В результаті інциденту ніхто не постраждав. Двоє жителів були евакуйовані.

"Жертв та постраждалих немає. Підрозділами ДСНС проведено евакуацію двох жителів з території дачного масиву, проводиться оповіщення населення. Житлові будинки на відстані 1 км та завод ЗАТ "Івано-Франківськ" на відстані 500 м. Проведено оточення місця розгерметизації. Аварійною бригадою РЕМ проведено знеструмлення с. Клузів", - йдеться в повідомленні.

Аварійна ділянка (протяжністю 12,8 км) була перекрита. Газопостачання населених пунктів не порушено, оскільки було здійснено перемикання подачі газу на обхідний газопровід.

За інформацією очевидців, як зазначили в ДСНС, стався вибух в частині газопроводу, де він переходить із землі на поверхню, без подальшого горіння. На місці події працює слідчо-оперативна група та вибухотехніки Нацполіції.

Читайте також:

"Хто винен у смерті дитини?": Загибель 13-річної дівчинки довела ще одну проблему Лисичанська

В одній з областей України зафіксували землетрус

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк