11.06.2021, 14:43

У Лисичанську 26-річний чоловік з ревнощів підпалив будинок своєї співмешканки

Ольга Романец | Всі новини автора
поджег

У Лисичанську 26-річний чоловік з ревнощів підпалив будинок своєї співмешканки. Слідчі встановлюють обставини події. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 10 років.

Про це повідомляє прес-служба поліції Луганської області, передає Час Пік.

8 червня, до поліції м. Лисичанська надійшло повідомлення від 30-річної місцевої жительки про те, що невідомий підпалив її будинок по вул. Миколаївській.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами встановлено, що у вчиненні вказаного правопорушення обґрунтовано підозрюється співмешканець заявниці - 26-річний лисичанин. Попередньо, до вчинення протиправних дій його підштовхнули ревнощі.

Відомості внесено до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст.194 КК України "Умисне знищення або пошкодження майна". Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 10 років.

Нагадаємо, 29-річній раніше судимій жительці Сєвєродонецька, яка завдала два удари ножем дільничному офіцеру поліції, загрожує кримінальна відповідальність за загрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк