24.06.2021, 11:27

Запасіться водою на 3 дні!: Важлива інформація для жителів Лисичанська, Новодружеська та Привілля

Лисичанск, водоснабжение

Незважаючи на спекотну погоду, яка встановилася в Україні, жителі міст Лисичанськ, Новодружеськ та Привілля на кілька днів залишаться без питної води. Водоканал попередив про тимчасове припинення водопостачання і попросив зробити необхідні запаси води.

ЛКСП "Лисичанськводоканал" запланувало ремонтні роботи на насосних станціях. Інформація розміщена на офіційних сайтах водоканалу та Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області, передає Час Пік.

Жителів центральної та північної частини міста Лисичанськ та міст Новодружеськ і Привілля попереджають, що протягом 2-х днів буде обмежено водопостачання, після чого буде проведена дезінфекція водоводів підвищеною дозою хлору.

"Шановні мешканці територіальної громади!

Просимо зробити необхідний запас води!

У зв’язку з плановими ремонтними роботами та чищенням резервуарів на ВНС "Білогорівська" та ВНС "Лисичанська" з 00.00 29 червня 2021 до 24.00 01 липня 2021 буде обмежено водопостачання центральної та північної частини міста Лисичанськ та міст Новодружеськ і Привілля.

Після проведення планових ремонтних робіт на ВНС "Білогорівська" та ВНС "Лисичанська" з 00.00 до 24.00 01 липня 2021 будуть виконуватися роботи з промивки та дезінфекції підвищеною дозою хлору резервуарів чистої води ВНС "Білогорівська", "Лисичанська" та водоводів подачі питної води до ВНС "Лисичанська" та міст Новодружеськ і Привілля.

Звертаємо вашу увагу, що під час проведення промивки та дезінфекції забороняється вживати воду для господарських та питних потреб, оскільки у ній буде підвищено дозу хлору", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що після закінчення планово-ремонтних робіт на водопровідних насосних станціях водопостачання буде відновлено.

Судячи з дат, на які заплановані роботи, людям необхідно запастися водою, як мінімум, на 3 дні.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк