25.06.2021, 11:27

День молоді у Сєвєродонецьку: де "зависнути" у святкові дні

День молодежи

До Дня молоді у Сєвєродонецьку підготували розважальну програму. Жителів та гостей міста чекає вечірній кінопоказ під відкритим небом, молодіжний квест та пінна дискотека. А в місті перекриють дороги.

У зв'язку з проведенням святкових заходів у Сєвєродонецьку перекриють рух на деяких ділянках доріг, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу Сєвєродонецької військово-цивільної адміністрації. 

"У зв’язку із проведенням святкових заходів, присвячених Дню молоді, буде 27.06.2021р. з 17.00 до 22.00 тимчасово перекрито дорожній рух на ділянці проспекту Центральний між проспектом Гвардійський та вулицею Маяковського", - йдеться у повідомленні Управління транспорту Сєвєродонецької міської ВГА.

Северодонецк

Для сєвєродончан та гостей міста проведуть святкові розважальні заходи.

25 червня на майданчику біля Центру дитячої та юнацької творчості (вул. Гагаріна, 101 Б) о 19:30 відбудеться вечірній кінопоказ просто неба "Єдине коло повітря". Транслюватиметься повнометражний анімаційний фільм виробництва студії DreamWorks Animation "Сімейка Крудс 2".

Северодонецк

26 червня відбудеться молодіжний квест With LOVE from Lugansk Region - пригодницька гра про Сєвєродонецьк, яку можна пройти пішки або проїхати на велосипеді.

Квест вимагає від учасників орієнтації на окремих етапах вирішення інтелектуальних завдань, пов'язаних з історією, краєзнавством та мовою. 

Час виконання квесту - 2 години. Переможців буде визначено за категоріями окремо. Перемагає команда, яка за найкоротший час отримає найбільшу кількість балів.

Реєстрація на участь у квесті за ]]>посиланням]]>.

Северодонецк

27 червня на площі Перемоги відбудеться пінна дискотека. Початок - о 18:00. Гостей заходу чекає розважальна програма з подарунками, виступ творчих колективів міста, а також дискотека від кращих діджеїв та МС.

Северодонецк

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк