26.06.2021, 09:51

На Донбасі загинув український воїн

На Донбассе погиб украинский воин

На Донбасі було смертельно поранено українського воїна. Окупанти 12 разів порушили режим припинення вогню за минулу добу.

На всі обстріли російсько-окупаційних військ захисники України відкривали вогонь у відповідь, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Окупанти відкривали вогонь:

- в районі населеного пункту Водяне на Приазов'ї, тричі - з 120-мм мінометів, гранатометів різних систем та стрілецької зброї;

- у районі населеного пункту Золоте-4 - з ручних протитанкових гранатометів;

- біля населеного пункту Авдіївка - з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї;

- у бік Гранітного окупанти здійснювали обстріли зі 120-мм мінометів;

- біля населеного пункту Піски, тричі - з 82-мм мінометів, станкових протитанкових, ручних протитанкових та підствольних гранатометів;

- біля населеного пункту Майорськ - зі станкових протитанкових, ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі населених пунктів Катеринівка та Авдіївка було зафіксовано прольоти ворожих безпілотних літальних апаратів типу "Орлан-10" з перетином лінії розмежування. БПЛА противника вчасно подавили засобами РЕБ.

Бойових втрат серед особового складу Об'єднаних сил за минулу добу немає.

Станом на 7:00 26 червня зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню з боку противника. Поблизу населеного пункту Піски окупанти двічі відкривали вогонь зі 120-мм мінометів та станкових протитанкових гранатометів.

В результаті обстрілу один український військовий отримав смертельне осколкове поранення. Командування ООС висловлює щирі та глибокі співчуття родині загиблого.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк