06.07.2021, 13:15

Чергове "зневоднення": 7 липня у Лисичанську, Новодружеську та Привіллі відключать водопостачання

Ольга Романец | Всі новини автора
Лисичанскводоканал

Лисичанський водоканал продовжує "радувати" жителів міста. Не минуло й тижня з моменту минулого відключення водопостачання, як лисичанам знову рекомендують зробити запас води.

Так, ЛКСП "Лисичанськводоканал" заявив про чергове припинення водопостачання 7 липня. Без води залишаться жителі центральної та північної частини Лисичанська і міст Новодружеськ і Привілля, передає Час Пік.

Відзначається, що відключення пов'язане з пошкодженням дюкеру на Білогорівському магістральному водоводі.

"Просимо зробити необхідний запас води! У зв'язку з пошкодженням дюкеру на Білогорівському магістральному водоводі Ду-600 мм 07.07.2021 р. з 7.00 буде обмежено водопостачання центральної та північної частини м. Лисичанськ та міст Новодружеськ, Привілля. Після закінчення ремонтних робіт на водоводі водопостачання буде відновлено", - йдеться в повідомленні підприємства.

Жителі міста неабияк втомилися від постійних відключень водопостачання. Багато хто сприймає дані дії Лисичанського водоканалу як знущання.

"Як завжди. Скільки можна знущатися над людьми?", - пишуть лисичане.

Жителі міста дивуються, чим Лисичанськ відрізняється від сусідніх міст - Сєвєродонецька та Рубіжного, де вода є завжди і подібних проблем немає.

"Цікаво, в Рубіжному, Сєвєродонецьку вода йде цілодобово, і нічого не ламається, в проклятому Лисичанську постійно щось!", - пишуть лисичане.

Нагадаємо, 1 липня було накладено арешт на поточний рахунок ЛКСП "Лисичанськводоканал", що призвело до неможливості ведення господарської діяльності підприємства.

Читайте також: "Війна за воду": "Лисичанськводоканал" і ЛЕО готуються до суду

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк