11.07.2021, 11:44

"Коли вже це закінчиться?": "Лисичанськводоканал" попередив про чергове відключення води

отключение воды

На вулиці тримається пекельна спека, а лисичанам, жителям Новодружеська та Привілля знову "підфартило". Не встигли люди зітхнути з полегшенням після кількох днів "зневоднення" міст, як "Лисичанськводоканал" знову попереджає про чергове відключення води.

Не встигли лисичани дочекатися води, якої не було кілька днів, як знову людей просять зробити запаси на час проведення ремонту на магістральному водоводі. При цьому абсолютно не ясно, як довго триватимуть ремонтні роботи і скільки часу людям доведеться сидіти без води, повідомляє Час Пік.

Інформація про обмеження водопостачання розміщена на офіційних сайтах "Лисичанськводоканалу" та Лисичанської міської ВЦА.

"Шановні мешканці територіальної громади!

Просимо зробити необхідний запас води! У зв'язку з пошкодженням Білогорівського магістрального водоводу Ду-600мм з 07:00 12 липня 2021 року буде обмежено водопостачання центральної та північної частини міста Лисичанськ та міст Новодружеськ і Привілля.

Після закінчення ремонтних робіт на водоводі водопостачання буде відновлено", - йдеться у повідомленні.

Жителі багатостраждальних міст негативно сприйняли цю інформацію. Люди втомилися від постійних перебоїв з водою і накопичили багато претензій до керівництва водоканалу та місцевої влади, яка не здатна впоратися з ситуацією.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що накладено арешт на поточний рахунок "Лисичанськводоканалу". Чим така ситуація загрожує місту - поки не ясно.

Лисичанск, водоснабжение Лисичанск, водоснабжение Лисичанск, водоснабжение Лисичанск, водоснабжение

Багатьох лисичан обурює той факт, що попередження від водоканалу прийшло тоді, коли води в кранах у багатьох вже немає і абсолютно не зрозуміло, як в такій ситуації можна зробити запас води на кілька діб.

Лисичанск, водоснабжение Лисичанск, водоснабжение Лисичанск, водоснабжение

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк