29.07.2021, 18:14

На Луганщині під автомобілем СБУ виявили вибуховий пристрій

взрывотехники

На Луганщині правоохоронці перевіряють повідомлення про виявлення ймовірно вибухового пристрою під службовим автомобілем СБУ.

Про це повідомила поліція регіону в Facebook, передає Час Пік.

У четвер, 29 липня, о 14:22 до чергової частини поліції Сєвєродонецька надійшло повідомлення від чергового 3 управління ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях про те, що під однією зі службових машин виявлено невідомий предмет, який може бути вибуховим пристроєм.

Негайно на місце події виїхали слідчо-оперативна група, вибухотехніки, кінологи, співробітники інших служб поліції, патрульні поліцейські та керівництво ГУНП та відділу поліції.

Була проведена евакуація працівників з адміністративної будівлі управління, територія навколо місця події оточена співробітниками поліції, які забезпечують публічну безпеку.

Встановлено, що під час заїзду службової машини на територію управління СБУ в ході обов'язкової перевірки транспортних засобів співробітником охорони був виявлений підозрілий предмет, прикріплений до днища автомобіля, з якого стирчать кілька проводів різного кольору.

Наразі вибухотехніками відпрацьовується місце події, з-під машини вилучено сумку з невідомим пристроєм. Співробітниками поліції проводяться всі невідкладні заходи. Загрози громадянам немає.

Читайте також: Обережніше з телефонами!: У Лисичанську чоловік постраждав через свою чуйність

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк