29.07.2021, 23:05

Деяким жителям Луганщини готують "сюрприз" - нові забійні тарифи на воду

вода

Абонентів КП "Комунальник", яке знаходиться в смт. Білогорівка, очікує неприємний "сюрприз" - тарифи на воду можуть зрости майже в два рази.

Про це повідомляється на сайті ВЦА Лисичанська, передає Час Пік.

Так, КП "Комунальник" повідомило про намір змінити тариф на централізоване водопостачання. Пропонується встановити для всіх споживачів наступний тариф - 29,89 грн з ПДВ за 1 кубометр води.

"За час дії затверджених тарифів на послуги з централізованого водопостачання рівень мінімальної заробітної плати збільшився на 30,5%, вартість електроенергії збільшилася на 34,9%, вартість проведення досліджень питної води на 29,4%, вартість електронного обслуговування банківськими установами на 25%, вартість обслуговування електронного програмування 50%", - пояснюють причину підвищення тарифу на послугу, що надається цілодобово, в КП.

Таким чином, діючий тариф для населення може збільшиться на 46,3%, а для бюджетних установ та інших споживачів зменшиться на 21,0%.

Протягом 7 календарних днів КП "Комунальник" приймає пропозиції щодо наміру здійснити зміну тарифу від фізичних та юридичних осіб за адресою: 93310, Луганська обл., Попаснянський район, смт. Білогорівка, вул. Центральна, 1.

У КП зазначили, що орган, уповноважений встановлювати тарифи на послуги з централізованого водопостачання, - це ВЦА Лисичанська.

Читайте також: Обережніше з телефонами!: У Лисичанську чоловік постраждав через свою чуйність

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк