22.08.2021, 11:25

"Приємні незручності": У Лисичанську починається ремонт доріг у районі ГТВ

большой ремонт дорог

На стан доріг у Лисичанську водії та пішоходи скаржаться вже давно. Місцева влада обіцяє, що незабаром ситуація кардинально зміниться. Вже найближчим часом "десант" ремонтників відправиться в південну частину міста - в районі ГТВ почнеться великий ремонт доріг.

"Велике будівництво" на Луганщині не зменшує темп. Регіон додатково отримав майже 100 мільйонів на ремонт місцевих доріг, має надійти ще 150 млн. Такі цифри озвучив очільник області Сергій Гайдай під час особистого прийому громадян, повідомляє Час Пік.

На сьогодні ремонтні роботи виконуються за пріоритетним принципом, у першу чергу – на ділянках доріг з великою інтенсивністю транспортних засобів, міжобласних транспортних сполученнях, а також до опорних освітніх та медичних закладів.

Як повідомлялося під час апаратної наради облдержадміністрації, з держбюджету місцевим бюджетам надійшла субвенція на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автодоріг місцевого значення, вулиць та доріг комунальної власності в населених пунктах.

На 2021 рік передбачено видатки у сумі 638,3 млн грн, у тому числі: на капітальний ремонт – 111,69 млн грн; на поточний середній ремонт – 441,3 млн грн; на поточний дрібний ремонт та експлуатаційне утримання – 85 млн грн.

Жителі Лисичанська вже не раз піднімали питання про жалюгідний стан доріг у місті. За останні роки від водіїв надходили численні скарги на незадовільний стан дорожнього покриття. Як обіцяв Сергій Гайдай, жодне звернення й жодна скарга не залишиться без уваги.

Цього разу він повідомив хорошу новину для жителів південної частини міста. Скоро їх чекає "велике будівництво доріг".

"Кто в теме тот поймет)))

RTI - скоро...... готовьтесь к временным неудобствам на дороге))", - написав Гайдай на своїй сторінці в Facebook.

Варто відзначити, що лисичани сприйняли цю новину "на ура". Багато водіїв та пішоходи готові перетерпіти тимчасові незручності, аби в районі ГТВ з'явилися нові дороги. Єдине, що хвилює людей, щоб ремонт не затягнули до появи "білих мух".

У коментарях до посту, лисичани також запитують, коли у влади "дійдуть руки" до інших доріг у місті, зокрема, в районі з-ду "Скляний", у напрямку на Привілля та Новодружеськ.

Лисичанск, дороги Лисичанск, дороги Лисичанск, дороги Лисичанск, дороги Лисичанск, дороги Лисичанск, дороги ​​​​​​​Лисичанск, дороги

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк