28.08.2021, 20:43

Сергій Гайдай спуститься в лаву шахти в Лисичанську

Ольга Романец | Всі новини автора
Гайдай

Протягом двох днів очільник Луганщини Сергій Гайдай зустрівся з працівниками АТ "Лисичанськвугілля" та ДП "Первомайськвугілля". Вітаючи шахтарів області з професійним святом він заявив, що спуститься в лаву Лисичанської шахти.

Про це повідомляє прес-служба ЛОДА, передає Час Пік.

"Це одне з найбільших підприємств Луганщини із загальною чисельністю працівників понад 7500 тисяч. Згадую, коли мене тільки призначили на посаду голови облдержадміністрації, на місцевих шахтах склалася дуже важка ситуація - заборгованість з виплати зарплати накопичувалася місяцями. Тому, ніколи не забуду першу зустріч з трудовими колективами, а саме - з шахтарями",- зазначив Сергій Гайдай під час спілкування з гірниками.

На наступній зустрічі Сергій Гайдай пообіцяв спуститися в лаву, щоб особисто відчути тяжкість праці шахтаря:

"Скажу відверто, навіть під час екскурсії зрозумів, як це непросто".

Напередодні свята Сергій Гайдай відвідав ДП "Первомайськвугілля", де привітав гірників з їх професійним святом.

"Шахтарі - це професія з багатовіковими традиціями. Ви доводили не раз, що вашу повагу необхідно заслужити і мені дуже приємно бути запрошеним на ваше свято. Не тішу себе ілюзіями: я не став шахтарем за один спуск на глибину понад 800 метрів. Однак я чітко усвідомив наскільки це важка і небезпечна праця, не дарма ми на початку заходу хвилиною мовчання увічнили пам'ять тих, хто не повернувся живим", - зазначив глава Луганщини.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк