30.08.2021, 14:39

Чим замінять "ноги Леніна"?: У Лисичанську на центральній площі встановлять новий арт-об'єкт

Лисичанск

У Лисичанську з площі Перемоги прибрали "арт-об'єкт" в стилі кубізму, який в народі прозвали "ноги Леніна". На головній площі міста планують встановити стелу, яка, судячи з усього, стане "сюрпризом" для лисичан.

Оголошення про проведення тендеру "Капітальний ремонт: встановлення малої архітектурної форми на майдані Перемоги м. Лисичанськ" ]]>опубліковано]]> на сайті офіційного майданчика електронної системи публічних закупівель України Prozorro, повідомляє Час Пік.

Згідно зі ]]>звітом]]> про договір про закупівлю, укладений без використання електронної системи закупівель, замовником виступило Управління житлово-комунального господарства Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області.

Виконавець робіт знаходиться у місті Рубіжне.

Ціна договору - 25 323,79 грн. Джерело фінансування - кошти місцевого бюджету.

Термін виконання договору - до 25 грудня 2021 року.

З документа випливає, що вже до Нового року площу Перемоги у Лисичанську прикрасить новий "арт-об'єкт". Що це буде та який вигляд матиме споруда? На жаль, лисичани не мають ні найменшого поняття - ніяких слухань і конкурсів ніхто не проводив.

В оголошенні вказана стела - 9 метрів.

Людям не пропонували вибрати з кількох варіантів та проголосувати за проєкт оновленої площі. Тому, для лисичан стане сюрпризом "мала архітектурна форма", яку замовила місцева влада. Приємним він стане для городян, або не дуже - покаже час, чекати залишилося зовсім недовго.

Нагадаємо, голова Лисичанської міської ВЦА Олександр Заїка розповів, як планують змінити головну площу Лисичанська.

Нагадаємо, Сергій Гайдай показав, як у Сєвєродонецьку планують реконструювати сквер у центрі міста. Якщо владі вдасться реалізувати масштабний проєкт, мешканці та гості міста не впізнають старий сквер.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк