03.09.2021, 11:15

Погода підпсувала свято: Як у Лисичанську відзначили День міста

Марина Началова | Всі новини автора
день города лисичанск

Не дивлячись на несприятливі погодні умови, святкування Дня міста у Лисичанську 2 вересня все ж відбулося.

Дощ, сильний вітер і різке похолодання вплинули на кількість розваг та глядачів, та все ж таки основні заходи було проведено, повідомила прес-служба Лисичанської міської ВЦА, передає Час Пік.

Біля меморіального комплексу «Танк» лисичан та гостей міста вітали вокальними композиціями колективи художньої самодіяльності палаців культури, також проходила виставка робіт художників «Місто майстрів».

Безпосередньо на площі Перемоги працювала виставка народного мистецтва «Райдуга талантів», для охочих проводилися різноманітні майстер-класи з виготовлення поробок в стилі оригамі та бісероплетіння, розмальовки екоторбинок, зона акторської майстерності.

Для наймолодших лисичан працювали інтерактивні зони: аква грим, арт-об’єкт «I Love Лисичанськ», street ART «Лисиця», рухливі та настільні ігри для дітей, освітня платформа FadLad, фотозони з повітряних кульок, фото в образах казкових героїв.

Зі сцени лисичан вітали своїми виступами українська співачка, акторка, авторка та виконавиця сучасних пісень Юлія Лущинська, вокальні та хореографічні колективи палаців культури міста.

Феєрією свята стали виступ лазер вумен, фантастичне лазер шоу та молодіжна дискотека.

Також святкування Дня міста відбувалось і у Південному мікрорайоні нашого міста. Так, у сквері ім. 10-річчя незалежності України відбулася святкова концертно-розважальна програма. Тут мешканців мікрорайону розважав кавер бенд «Ромашка». Для охочих працювала польова кухня.

Також в цей день керівник Лисичанської міської ВЦА Олександр Заїка урочисто відкрив фотозону «Я люблю Лисичанськ» у сквері ім. 10-річчя незалежності України. Тепер у місті додалося ще одна локація для красивих фото.

Відкриття фотозони та організація польової кухні стали можливими за ініціативи та при фінансовій підтримці небайдужих підприємців Південного мікрорайону міста.

​​​​​​​ ​​​​​​​ ​​​​​​​ ​​​​​​​ ​​​​​​​ ​​​​​​​ ​​​​​​​ ​​​​​​​ ​​​​​​​ ​​​​​​​ ​​​​​​​

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк