15.09.2021, 10:30

У Сєвєродонецьку встановлять 20 "розумних" смарт-зупинок до кінця 2021 року

Иллюстративное фото / Открытый источник

У найбільш відвідуваних місцях Сєвєродонецька до кінця 2021 року буде встановлено 20 сучасних "розумних" зупинок, оснащених інформаційним електронним табло, Wi-Fi підключенням, камерами відеоспостереження, можливістю USB підзарядки гаджетів, кнопкою виклику поліції.

Про це повідомив директор Департаменту міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх зносин ЛОДА Денис Денищенко на своїй сторінці в Facebook. 

"Це допоможе оперативно інформувати мешканців щодо руху громадського транспорту, навіть тих, хто не має доступу до Інтернету, розширить міський безпечний простір шляхом встановлення пристроїв відеоспостереження, освітлення в темний час доби, кнопки швидкого виклику поліції", - написав Денищенко.

Северодонецк

Проєкт реалізується завдяки програмі "Демократичне управління в Східній Україні" (DG-East), яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Мета проєкту - підвищення привабливості Сєвєродонецька, залучення іноземних інвестицій та впровадження позитивного прикладу використання сучасних технологій у різних сферах життєдіяльності міста.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк