17.09.2021, 14:53

На Луганщині по тривозі підняли поліцію: У Сєвєродонецьку перевіряють "заміновані" об'єкти

Северодонецк

У поліцію надійшла анонімна інформація про мінування ряду об'єктів в Луганській області. Особовий склад Сєвєродонецької поліції підняли по тривозі. Проводиться евакуація людей.

17 вересня об 11:42 до поліції надійшла анонімна інформація про мінування об'єктів промисловості, автозаправних станцій та супермаркетів. Невідомі висунули вимоги, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Луганської області.

"Негайно розгорнуто роботу ситуаційного центру, який очолює начальник ГУНП. Особовий склад ГУНП, Сєвєродонецької та Старобільської поліції піднято по тривозі, мобільні екіпажі, вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи та бійці спецпідрозділів разом з працівниками ДСНС, СБУ та інших силових відомств відпрацьовують усі об'єкти", - повідомили у поліції.

За інформацією поліції, частина об'єктів вже відпрацьована, небезпечних предметів не виявлено.

Ситуація знаходиться під контролем правоохоронних органів.

Поліція звертається до громадян з вибаченнями у зв'язку з доставкою тимчасових незручностей під час відпрацювання торгових та інших установ інфраструктури.

Як повідомив Telegram-канал "Луганщина Оперативна", в СБУ прийшло повідомлення від невідомих про мінування сховища на "Азоті", декількох супермаркетів та АЗС. Telegram-канал опублікував копію заяви "мінерів".

Северодонецк Северодонецк

Северодонецк Северодонецк Северодонецк Северодонецк

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк