25.09.2021, 21:40

У Черкаській області 11-річна дівчинка наклала на себе руки, вистрибнувши з вікна 8 поверху

прыжок из окна

23 вересня в місті Умань (Черкаська область) 11-річна дівчинка вистрибнула з вікна восьмого поверху. Правоохоронці розглядають кілька версій події.

Про це журналісту "УНН" повідомила прес-секретар поліції Черкаської області Зоя Вовк, передає Час Пік.

"23 вересня близько 19:00 години до поліції Умані надійшла інформація про те, що 11-річна уманчанка вистрибнула з вікна восьмого поверху. Це сталося на вулиці Незалежності в Умані. Травми, отримані 11-річною дівчинкою були несумісні з життям. Медики констатували смерть", - розповіла Вовк.

Вона уточнила, що поліцейські оглянули місце події, опитали очевидців і зараз вживають необхідних заходів для встановлення всіх обставин.

"Також вилучили мобільний телефон дівчинки і розблокували його. Попередньо, будь-яких підозрілих СМС-повідомлень не виявили. Зараз гаджет направлений на експертизу та перевірку працівникам кіберполіції", - зазначила прес-секретар місцевої поліції.

Вона додала, що розглядається кілька версій загибелі дівчинки. Причиною такого вчинку могли стати конфлікт в сім'ї, вплив соціальних мереж або проблемні відносини в школі з однолітками. Відомості за даним фактом внесені до ЄРДР за ч. 3 ст. 120 КК України - "Доведення до самогубства".

Читайте також: В Угорщині потрапив у ДТП автобус з українцями: п'ятеро людей загинули на місці

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк